Cum fotografiaza Oppo Reno 3 Pro

Testez pentru trei saptamani prin intermediul programului Orange Smartphone Tester unul dintre cele mai recente smartphone-uri din portofoliul OPPO, OPPO Reno 3 Pro. Un device in varianta 5G ce poate fi achizitionat la un pret de 2.009 LEI cu abonament Orange Me 30 sau la un pret de 3.434 LEI fara abonament(link).

Specificatii camera OPPO Reno 3 Pro:

  • camera principala de 48MP, f/1.7,26mm, PDAF, OIS;
  • camera telephoto de 13MP, f/2.4, 53mm 1/3.4 inch, 1.0µm, PDAF, zoom optic 2x;
  • camera ultrawide de 8MP, f/2.2, 1.4µm, 1/3.2 inch;
  • 2 MP B/W, f/2.4, 1/5.0″, 1.75µm;

Aproape toate smartphone-urile pe care le primesc la review incerc sa le uzez cat se poate de mult pe timpul testarii pentru a vedea cat de potente sunt si daca merita pretul pe care il au. De la aceasta regula nu a facut rabat nici OPPO Reno 3 Pro, care s-a bucurat si de o vacanta de 4 zile la Sibiu, prin lentilele acestuia surprinzand o multime de momente, peisaje si locuri faine din importantul centru cultural și economic din sudul Transilvaniei.

Pentru un smartphone cu procesor midrange, OPPO Reno 3 Pro pot spune ca m-a impresionat la calitatea fotografiilor, fiind comparabile cu cele ale unui flagship. Autofocus rapid, luminozitate buna pe orice timp de conditii si culori cat se poate de reale, cam acestea sunt atuurile noului device OPPO. Marea majoritate a fotografiilor au fost realizate cu camera wide si telephoto, iar rezultatele nu pot decat ca sunt excelente. Camera ultra wide ofera si ea cadre destul de bune, dar as fi preferat ca nivelul de sharp sa fie ceva mai bun.

Fotografii realizate cu OPPO Reno 3 Pro: