Orange - portare, abonamente, oferte, promotii cartela

Orange Money anunță astăzi un parteneriat strategic cu Visa, care urmărește redefinirea modului în care oamenii efectuează plăți și care deschide calea către furnizarea de soluții financiare digitale inovatoare în România.

Parteneriatul cu Visa este conceput pentru a construi o experiență unică pentru clienții Orange România în ceea ce privește serviciile financiare mobile, prin lansarea unor soluții de plată rapide, sigure și simple: o aplicație mobilă inovatoare, card de debit fizic și virtual, plăți mobile NFC prin smartphone și prin smartwatch.

Datorită acestor soluții, clienții Orange Money vor putea alege modalitatea de plată cea mai comodă și la îndemână, oriunde s-ar afla în lume.

Declaratie oficiala:

„Plățile mobile și tehnologia contactless în particular s-au extins rapid în România în ultimii ani. În acest context, parteneriatul cu Visa este un pas firesc ce urmează extinderii și diversificării serviciilor pe care le oferim prin Orange Money. Clientul Orange își dorește simplitate și servicii sigure, fie că vorbim despre cum alege să comunice sau să își gestioneze banii, iar telefonul mobil devine rapid soluția preferată pentru aceste nevoi. Suntem încrezători că putem contribui în mod semnificativ la dezvoltarea serviciilor financiare digitale mobile pe piața românească.” Haris Hanif, CEO în cadrul Orange Money România.