Stiri

PC Game Pass, abonamentul Xbox, este disponibil pe piața din România pentru cei înscriși în programul Insider

PC Game Pass, abonamentul lunar pentru Xbox, este disponibil începând de astăzi, pentru utilizatorii din 40 de noi țări, inclusiv din România. Abonamentul poate fi accesat, momentan, în varianta de preview.

Abonamentul oferă acces la un catalog care cuprinde sute de jocuri pentru PC, incluzându-le pe cele dezvoltate de divizia Xbox Game Studios, pe cele lansate de Bethesda, un aboanment EA Play și acces la jocurile dezvoltate de Riot. La acestea se vor adăuga în curând Minecraft Legends, Redfall precum și alte jocuri așteptate.

Pe parcursul lunilor următoare, abonamentul PC Game Pass va fi lansat oficial în toate cele 40 de state, iar până atunci utilizatorii pot să se înscrie în programul Insider și pot să descarce aplicația Xbox Insider Hub pentru a testa varianta de preview. Odată înregistrați, utilizatorii vor beneficia de un preț special al abonamentului, valabil pentru prima lună de utilizare.

Prin intermediul Xbox, Microsoft își propune să extindă comunitatea globală de gaming. În prezent, numărul țărilor unde abonamentul PC Game Pass va fi disponibil este de 86. Lista celor 40 de țări noi pe listă este disponibilă aici.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: