Pret si Disponibilitate pentru mini drona DJI Spark in Romania!

Dupa o multime de leak-uri aparute pe internet, DJI a lansat intr-un sfarsit drona DJI Spark. Este cea mai mica drona din portofoliul DJI, dar si cea mai ieftina. Printre principalele caracteristici ale dronei se numara viteza maxima de pana la 50 km/h si faptul ca filmeaza FULL HD.

DJI Spark si primul pret din Romania

Cea mai noua drona din portofoliul DJI, este disponibila la precomanda in oferta retailer-ului Quickmobile.ro la pretul de 2.699 LEI(link). Livrarile se vor realiza incepand cu luna iulie.

Detalii

DJI Spark se remarca in special prin dimensiunile sale, corpul acestuia fiind destul de similar cu cel al unui smartphone. Vine echipata cu patru elice si poate fi manevrata atat printr-un cotroller special(care este optional), cat si prin smartphone/tableta. Prin controller-ul special, drona poate fi manevrata de pana la o distanta de 2 kilometri, iar prin smartphone de pana la o distanta maxima de 80 de metri.

Drona atinge o viteza maxima de 50 km pe ora, in modul Sport, iar autonomia este de circa 16 minute. Bateria are o capacitate de 1480 mAh si este detasabila. Camera instalata este de 12 megapixeli, are o deschidere f/2.6(destul de mica), beneficiaza de stabilizare optica pe 2 axe si filmeaza la rezolutia maxima FULL HD cu 30 de cadre pe secunda. Este compatibila si cu ochelarii VR DJI Goggles.

Un review a fost relizat si de Casey Neistat impreuna cu Marques Brownlee: