Device-uriTehnologie

Quickmobile prezinta o serie de dispozitive Smart Health din oferta

Saptamana trecuta, mai precis joi, intr-un eveniment relaxant din restaurantul The Grill din Bucuresti, Quickmobile a prezentat o serie de dispozitive Smart Health, create pentru a avea o viata mult mai sanatoasa

De la Breo am testat doua dispozitive, unul pentru masarea capului, a gatului si a o ochilor si unul doar pentru masarea gatului. Acestea te vor ajuta sa treci peste starea de oboseala acumulata pe parcursul zilei.

Un gadget pe care l-am mai remarca este Picooc S3 Lite. Acesta este un cantar inteligent capabil sa masoare greutatea corporala, indicele de masa corporala, continutul de apa, procentul de grasime, masa musculara si cea osoasa, precum si tipul si varsta corpului. Cantarul se conecteaza la smartphone-ul tau prin Wi-Fi, iar aplicatia Picooc, disponibila in App Store si Google Play, iti pune la dispozitie informatiile inregistrate. Cantarul utilizeaza senzori de inalta acuratete pentru a masura in mod exact datele privind greutatea ta, timpul de reactie fiind de 3-4 secunde.

Mai erau prezente detectoare de radiatii UV si umiditate de la Mili, un device de la Xiaomi care testa calitatea apei si chiar si un device Greentest care iti oferea detalii despre nivelul de nitrati din legume/fructe.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: