Digi Mobl RCS&RDS
EXTRA DISCOUNT de 3% la toate produsele cumparate de pe Quickmobile.ro folosind codul de reducere QUICK270

RCS & RDS anunta ca in data de 05 aprilie 2016 a finalizat acoperirea cu servicii de comunicatii mobile a tuturor celor 57 de localitati din mediul rural potrivit licentei aferente spectrului de 900 MHz.

Utilizatorii serviciului Digi Mobil din cele 57 de localitati beneficiaza acum de acoperire 3G datorita investitiilor pe care compania le-a facut in acoperirea retelei 3G, prin tehnologiile din familia HSPA.

In urma procedurii din anul 2012 prin care au fost atribuite licente in spectrul 800 si 900 Mhz, ANCOM a stabilit in sarcina operatorilor obligatia de a acoperi, pana la data de 5 aprilie 2016, cu servicii de comunicatii mobile in banda larga un numar de localitati “albe”, localitati fara acoperire.

RCS & RDS investeste in dezvoltarea retelelor 3G si 4G pentru a acoperi cat mai multe localitati, astfel incat sa beneficieze de serviciile Digi Mobil cat mai multi utilizatori, urmand ca, pana in 2019, reteaua proprie 3G sa acopere 98% din populatie. In acelasi timp, compania se implica activ in dezvoltarea telecomunicatiilor din Romania, fiind un sustinator al progresului si inovatiei tehnologice care sa fie si accesibile tuturor categoriilor de consumatori.