TehnologieTelecom

YOXO anunta portarea 100% digitala din orice retea cu prima luna fara plata

YOXO, primul abonament de mobil complet digital din România,  administrat în întregime prin intermediul unei aplicaţii mobile, introduce procesul de portare 100% digitală, dar și prima lună fără plată pentru cei care aleg să își porteze numărul pe YOXO și să experimenteze avantajele celui mai flexibil abonament.

Proces simplu și rapid, 100% digital

Odată cu această lansare, una dintre cele mai solicitate funcționalități, portarea 100% digitală, devine de acum disponibilă clienților din toate rețelele. Clienții nu mai sunt nevoiți să se deplaseze fizic într-un magazin pentru transferul numărului de telefon din altă rețea, pentru că totul se întâmplă în câțiva pași simpli, direct de pe telefon, complet digital. Astfel, aceștia trebuie doar să descarce aplicația YOXO și să-și creeze un cont, să comande un SIM cu număr temporar pe care să îl activeze, să completeze informațiile despre data portării, iar numărul dorit va fi apoi transferat automat pe SIM-ul YOXO.

În plus, procesul elimină complet nevoia documentelor de hârtie, iar clienții nu mai sunt nevoiți să aștepte să fie contactați din call center sau să rămână conectați într-un apel pentru a lua legătura cu un operator. Asta înseamnă că au mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat, elimină drumurile neesențiale și au control și vizibilitate completă asupra întregului proces de portare.

De asemenea, toți cei care aleg să își porteze numărul pe YOXO până la data de 30 iulie 2021 beneficiază de prima lună de abonament fără plată, pentru a testa dacă YOXO este potrivit pentru ei.

Mai multe informații despre portarea 100% digitală sunt disponibile pe: www.yoxo.ro/portare/

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: