TehnologieTelecom

Telekom mareste pretul la abonamentele mobile si fixe

Incepand cu data de 1 martie, operatorul Telekom Romania va mari preturile pentru toate abonamentele, fie ele mobile, fie ele fixe(TV, interne sau voce). Anuntul majorarii a fost realizat prin intermediul unei informari atasate ultimei facturi lunare.

Stimate client, pentru a raspunde nevoii continue de dezvoltare si de sustinere a calitatii serviciilor pe care vi le furnizam, precum si pentru a reactiona la cresterea costurilor de furnizare a serviciilor, suntem nevoiti sa modificam conditiile contractuale de tarifare. De la 1 martie 2021, contractul (ele) cu Telekom Romania Communications S.A. de pe contul ********* se modifica dupa cum urmeaza:

  • Pretul pentru fiecare Serviciu fix (Voce, Internet sau TV) va fi majorat cu 0,60 euro TVA inclus (0.50 euro fara TVA). In cazul in care beneficiati de un Pachet de Servicii alcatuit din doua sau mai multe Servicii fixe, majorarea se va aplica pentru fiecare Serviciu fix inclus in Pachet. Majorarea se adauga la pretul redus al Serviciului fix/ Pachetului de Servicii (pretul rezultat dupa aplicarea reducerilor/promotiilor de care beneficiati conform contractului), pretul final fiind determinat prin insumarea pretului redus cu majorarile evidentiate in factura dvs. Majorarea pretului conform acestei notificari se va regasi pe factura dvs. evidentiata la linia „Majorare 3 abonament Voce/Internet/TV”
  • Pretul pentru fiecare Serviciu Mobil va fi majorat cu 0.60 euro TVA inclus (0.50 euro fara TVA)”

Practic, daca esti client, la fiecare serviciu vei avea parte de o majorare de 0.60 euro. Daca ai patru servicii active, vei avea parte de un cost suplimentar de 2.4 euro(~12 LEI – TVA inclus). De asemenea, in cazul clientilor nemultumiti, acestia pot apela la reziliera contractului, in primele 30 de zile, fara costuri suplimentare.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: