Xiaomi Mi Watch Lite este disponibil in Romania!

Xiaomi a anuntat oficial disponibilitatea in Romania a smartwatch-ului Mi Watch Lite in Romania, in trei variante de culoare pentru carcasa si cinci tipuri diferite de curele. Poate fi gasit pe platforma oficiala, Mi-Home.ro la un pret de 239,99 LEI(link achizitie).

Device-ul vine echipat cu un ecran de tip TFT, ce masoara 1.4 inch si ce are capacitatea de a-si adapta luminozitatea in functie de conditiile de luminozitatea. Bateria de pe Mi Watch Lite are 230 mAh si ofera o autonomie de pana la 9 zile de folosinta. Vine atat cu rezistenta la apa pana la 5ATM(pana la 50 de metri), cat si cu 11 moduri de sport ce ii ajuta pe utilizatori sa isi monitorizeze miscarea in timp real si sa-si seteze obiectivele de antrenament pentru a-și îmbunătăți rezultatele.

De asemenea, Mi Watch Lite poate măsura fluctuațiile de ritm cardiac și oferă o imagine clară a eficacității antrenamentelor. Echipat cu senzor PPG, smartwatch-ul monitorizează bătăile inimii timp de 24 de ore și oferă date pe termen lung. Monitorizarea somnului și a respirației sunt alte două funcții pe care Mi Watch Lite le asigură.