Xiaomi Mi-Home.ro

Intr-un eveniment special de ieri, Xiaomi a lansat oficial platforma de e-commerce Mi-Home.ro, platforma unde clienții își vor putea achiziționa online produsele dorite, la cele mai avantajoase prețuri.

Pe langa telefoane mobile, pe platforma online mai pot fi gasite trotinete electrice, diverse lampi, senzori, purificatoare de aer s.a.m.d. Asadar, platformele xiaomiromania.com, xiaomistore.ro, blacktech.ro devin irelevante in acest caz prin lansarea acestei platforme oficiale.

Declaratie oficiala:

“Eficiența crescută a platformei de distribuție pe mai multe canale este componenta de bază a strategiei de extindere a companiei. În acest fel putem opera în mod eficient și în același timp să ne extindem aria de utilizatori și să le oferim noi experiențe. De la începuturile noastre, ne-am concentrat atenția asupra vânzărilor online directe ale produselor noastre pentru a crește eficiența și a ne construi o relație digitală cu utilizatorii. 
Odată cu extinderea rețelei de e-commerce în piețele externe și ofertele noastre avantajoase de pe canalele de e-commerce au continuat să se extindă. În 2020, am atins performanțe incredibile. Prin valorificarea avantajelor noastre dual-band și a descoperirilor tehnologice, precum și prin respectarea celor trei principii care ne ghidează – nu ne oprim niciodată din a explora și a inova, continuăm să oferim produse cu un puternic raport calitate-preț, oferim cele mai cool produse – am reușit cu succes să ne menținem poziția pe piața premium și la nivel de livrări de telefoane inteligente, clasându-ne din nou în Top 3 în întreaga lume”.