Pret si Disponibilitate Samsung Galaxy Buds Pro in Romania

Alaturi de noua serie Galaxy S, formata din smartphone-urile Galaxy S21, Galaxy S21 si Galaxy S21 Ultra, Samsung a prezentat si cea mai noua generatie de casti wireless denumita Galaxy Buds Pro. Este a doua generatie de casti wireless Samsung ce vin echipate cu tehnologia ANC (Active Noise Cancelling) si ce ofera un sunet mult mai imersiv si o calitate superioara a apelurilor.

Samsung Galaxy Buds Pro pot fi gasite in acest moment, in toate cele trei variante de culoare(Phantom Black, Phantom Silver și Phantom Violet), la precomanda in oferta eMAG la un pret de 1.099 LEI(link achizitie)

Trebuie sa recunosc faptul ca intentionez sa imi schimb actualele casti Samsung Galaxy Buds cu aceste modele Pro, primul considerent fiind acela ca vin cu functia ANC, functie pe care am mai testat-o si pe castile wireless Sony WF-SP800N(review). Un al doilea motiv ar fi acela ca noile perechi ofera o autonomie mult mai mare a bateriei, rezistenta la apa IPX7 si in plus de asta un sunet mult mai bun, asta datorita faptului ca vin cu woofer de 11 milimetri pentru un bass mai profund și un tweeter de 6.5 milimetri.

Experiența oferită de Galaxy Buds Pro prioritizează audiția conținutului îndrăgit și eliminarea zgomotului nedorit. De aceea, Galaxy Buds Pro dispun de cele mai performante capabilități ANC dintre toate căștile intraauriculare. Utilizatorii se pot concentra la serviciu sau se pot deconecta de la lumea din jur reducând cu până la 99% zgomotul de fundal, în funcție de preferințe. Prin funcția Ambient Sound, utilizatorii pot amplifica cu peste 20 decibeli sunetele din jur, pentru o experiență personalizată.Această funcție este ideală pentru multitasking, cum ar fi cei care lucrează de acasă și au grijă în același timp de copii sau cei care ies la o alergare în oraș și vor să fie atenți la trafic.  

Specificatii Samsung Galaxy Buds Pro

CuloarePhantom Violet, Phantom Black, Phantom Silver
Dimendiune & GreutateCască: 19.5 x 20.5 x 20.8 mm, 6.3gCarcasă de încărcare: 50 x 50.2 x 27.8 mm, 44.9g
DifuzorBidirecțional (woofer de 11 mm + tweeter de 6,5 mm)
Microfon3 microfoane (2 exterior + 1 interior) +
Unitate de amplificare vocală + scut anti-vânt
ANC & Sunet ambientalANC: reducerea zgomotului de fundal cu până la 99%, 2 niveluri reglabile; Sunet ambiental: Amplificare până la + 20dB, 4 niveluri reglabile; Voice Detect
Capacitatea BaterieiCăști: 61 mAh; Carcasă de încărcare: 472 mAh
Timp de redare5 ore / Total 18 ore (ANC on)8 ore / Total 28 ore (ANC off)
Timp de vorbire4 ore / Total 14.5h (ANC on)5 ore / Total 17.5h (ANC off)
Încărcare1- oră timp de redare / 5- minute încărcare rapidă; Încărcare wireless certificată Qi
ConnectivitateBluetooth 5.0 Codec: scalabil (proprietate Samsung), AAC, SBC
SenzorAccelerometru, giroscop, proximitate, Hall, tactil, unitate de preluare vocală (VPU)
CompatibilitateAndroid 7.0 sau o versiune mai recentă cu mai mult de 1,5 GB RAM
Rezistență la apăIPX7