Diverse

Republic of Gamers prezintă cele mai noi laptopuri pentru jocuri la Bucharest Gaming Week

ASUS Republic of Gamers (ROG) susține gamingul din România cu cele mai performante sisteme hardware, oferindu-le pasionaților toate instrumentele necesare pentru a urca în fazele superioare ale competițiilor. ROG participă în perioada 9-10 noiembrie 2019 la evenimentul Bucharest Gaming Week, organizat în incinta Palatului Parlamentului din București. La săptămâna gamingului vor lua parte pasionații de esports, gameri și YouTuberi. ROG a pregătit numeroase competiții cu premii, iar cel mai tare gamer va câștiga un laptop Strix G531.

De asemenea, vor fi expuse cele mai bune laptopuri de gaming, ce oferă un adevărat avantaj competitiv. ROG Zephyrus S GX502, ROG Strix SCAR III G531, ROG Zephyrus S GX701 și ROG G703 vor putea fi testate de vizitatorii Bucharest Gaming Week. Telefonul de gaming ROG Phone II va fi prezentat într-un cadru aparte.

Republic of Gamers va organiza în zilele de 9 și 10 noiembrie concursuri de Mortal Kombat 11, FIFA 20, Need for Speed Heat și Counter-Strike: Global Offensive. Cei opt câștigători ai concursurilor de sâmbătă și duminică vor fi premiați cu câte un set de căști ROG Strix Fusion 300 și se vor califica mai departe în marea finală de Bomberman. Câștigătorul marii finale, ce se va desfășura duminică 10 noiembrie, va fi premiat cu un laptop de gaming ROG STRIX G531.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: