TehnologieTelecom

Acoperire Orange 5G in Romania

Alaltaieri pe langa anuntul disponibilitatii retelei 5G pentru toti utilizatorii Orange, operatorul portocaliu a lansat si o harta online interactiva unde putem vedea acoperirea la nivel national. De asemenea, pe langa acoperirea pe care o are reteaua 5G, putem vedea si acoperirea 4G/4G+, 3G+, 2G si WiFi.

Daca ne-am uita pe harta am putea vedea faptul ca singurele orase care beneficiaza de noua retea de mare viteza sunt Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi. Zonele cu un portocaliu mai inchis indica faptul ca reteaua poate fi receptata atat la interior cat si la exterior, iar zonele cu un portocaliu mai spalacit indica faptul ca semnalul poate fi receptionat doar afara.

In orice caz, calitatea semnalului poate fi afectată de elementele de mediu și materialele de construcție. Vitezele afișate în harta de acoperire reprezintă viteze maxime teoretice – rate de transmitere a datelor ce pot fi realizate în condiții de laborator, prin utilizarea unor echipamente terminale și linii de acces de ultimă generație.

Harta cu acoperirea Orange a retelei 5G in Romania poate fi vazuta AICI.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: