Device-uriTehnologie

Samsung anunta gamele de televizoare 2021 Neo QLED, MicroLED și Lifestyle

Samsung și-a prezentat ieri portofoliul de televizoare Neo QLED, MicroLED și Lifestyle din 2021 în cadrul primului său eveniment virtual First Look înainte de CES 2021. Noua gamă evidențiază angajamentul făcut de Samsung pentru accesibilitate, sustenabilitate și inovație, cu ajutorul unor noi progrese tehnologice care redefinesc rolul și importanța televizorului în casele utilizatorilor.

Noua gama Neo QLED include doua flagship-uri, unul de 8K(QN900A), iar altul de 4K(QN90A) si este practic o combinatie intre noua tehnologie de backlighting si respectiv noua tehnologie de procesare. Pentru noile panouri se foloseste o noua tehnologie bazata pe Mini LED-uri, pentru un focus al luminii pe o zona mult mai mica. Practic prin intermediul acestei tehnologii, contrastul imaginilor va fi cu mult imbunatatit.

Acest control exact al mini-LED-urilor Samsung, este posibil doar prin utilizarea noului și puternicului procesor propriu Neo Quantum, cu capacități de upscaling mult îmbunătățite. Față de modelele de până acum, care utilizau o singură rețea neurală, prin utilizarea a până la 16 tipare de rețea neurală diferite, fiecare dintre ele coordonată distinct prin tehnologia de up-scale AI și deep learning, procesorul Neo Quantum poate optimiza, la niveluri neatinse până acum, calitatea imaginii la rezoluțiile 4K și 8K, indiferent de rezoluția inițială a conținutului nativ.

Samsung Neo QLED 2021 8K beneficiază de design Infinity One – un ecran aproape fără margini care oferă o experiență de vizionare și mai captivantă într-un design elegant. CutiaSlim One Connect atașabilă în spatele televizoarelor din categoria Neo QLED 8K este un nou sistem de gestionare a cablurilor, care permite o instalare mai ușoară și o estetică mai curată. Neo QLED 2021 8K are, de asemenea, pachete cu mai multe funcții audio premium; Funcția Object Tracking Sound (OTS) Pro, care sincronizează multi-direcțional sunetul cu dinamica imaginilor în mișcare de pe ecran, iar funcția SpaceFit Sound, care analizează acustic arhitectura spațiului în care televizorul este instalat, adaptându-și astfel sunetul emis, pentru o experiență auditivă personalizată, atât pentru ambientul încăperii, cât și pentru tipul conținutului vizionat.

În 2021, promisiunea tehnologiei Micro LED se concretizează în casele noastre. Prin noua gamă MICRO LED, Samsung prezintă pentru prima dată tehnologia Micro LED într-un design de televizor pentru uzul consumatorilor – o experiență vizuală uluitoare pe un ecran generos, de ultimă generație.

Disponibil pentru început cu diagonalele 110” (279cm) și 99” (251cm), iar până la sfârșitul anului și în alte dimensiuni mai mici, noua gamă Samsung MICRO LED utilizează ecrane cu 24 de milioane de LED-uri auto-emisive, activate invididual și cu dimensiuni micrometrice, producând culori proprii, contrast infinit și luminozitate uimitor de realiste. Completat de un design Monolith definit de un raport ecran-cadru de peste 99%, experiența de vizionare va fi impecabilă, putându-se admira doar calitatea imaginii uluitoare.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: