Stiri

Samsung ar putea lansa o aplicație care să-i ajute pe utilizatori să-și repare telefoanele

În ultimii doi ani, mișcarea pentru dreptul la reparații a avansat încet, multe companii permițând în sfârșit oamenilor să-și repare telefoanele cu ușurință. Apple, Samsung și Google permit acum oamenilor să-și repare telefoanele. Cel mai bun lucru? Poți cumpăra piesele împreună cu toate instrumentele de care ai nevoie pentru a repara telefonul chiar tu, la standard oficial.

Pe baza noului raport, se pare că Samsung vrea să ducă auto-repararea și mai departe, deoarece compania lucrează la o nouă aplicație care va oferi instrucțiuni utilizatorilor care doresc să își repare dispozitivele.

Compania a depus o nouă cerere de înregistrare a mărcii comerciale care a dezvăluit planurile de viitor pe care le are în ceea ce privește reparația. Noua aplicație se numește Self Repair Assitant și, doar pe baza numelui, se pare că aplicația va oferi instrucțiuni detaliate cu privire la modul în care puteți repara dispozitivul pe cont propriu.

Iată ce a dezvăluit depunerea mărcii comerciale despre viitorul Self Repair Assistant: „Self Repair Assistant”, care este un „software de aplicație informatică pentru telefoane mobile pentru autoinstalarea și autoîntreținerea ceasurilor inteligente, tabletelor, telefoanelor mobile și căștilor.” Aplicația va oferi „servicii de consultanță și informații referitoare la autoinstalarea și auto-repararea” mai multor dispozitive.

La momentul redactării acestui articol, serviciul de autoreparare este disponibil doar pentru câteva smartphone-uri și tablete; în principal dispozitive de top. Cu toate acestea, cunoscând angajamentul Samsung față de toate dispozitivele. Prin urmare, putem spera va lansa același serviciu și pentru alte dispozitive.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: