Un telefon este smart cu adevarat, adica poate fi denumit smartphone doar in momentul in care acesta se poate conecta la internet. Fara acces la internet, la posibilitatea de a descarca alte aplicatii, de a face cautari pe browser etc., un smartphone este doar un “dumbphone” cu touchscreen.

Samsung se pare ca a lansat in Coreea de Sud, un asemenea smartphone, fara conectivitate 3G/4G si Wi-Fi, ce poate numele de Galaxy J2 Pro. In principiu singurele lucruri care pot fi realizate pe telefon sunt acelea de a face apeluri de voce si de a trimite SMS-uri, de a face fotografii, de a asculta muzica si… cam atat(Pana si Nokia 3310 2017 vine cu conecitivtate 4G).

In alta ordine de idei, Samsung sustine ca Galaxy J2 Pro este ideal pentru elevi/studenti si pentru persoanele varstnice, inluzand si un dictionar al limbii coreene si o aplicatie de invatare a limbii engleze.

In ceea ce priveste specificatiile, regasim un display Super AMOLED de 5 inch qHD, un procesor quad-core de 1.4Ghz, 1.5GB RAM, o baterie de 2.600 mAh, o camera principala de 8MP si una secundara de 5MP. Variantele de culoare sunt negru si gold, iar pretul este de aproximativ 185$.