Samsung Galaxy J2 Pro – “smartphone” fara conectivitate la internet

0
Samsung Galaxy J2 Pro

Un telefon este smart cu adevarat, adica poate fi denumit smartphone doar in momentul in care acesta se poate conecta la internet. Fara acces la internet, la posibilitatea de a descarca alte aplicatii, de a face cautari pe browser etc., un smartphone este doar un “dumbphone” cu touchscreen.

Samsung se pare ca a lansat in Coreea de Sud, un asemenea smartphone, fara conectivitate 3G/4G si Wi-Fi, ce poate numele de Galaxy J2 Pro. In principiu singurele lucruri care pot fi realizate pe telefon sunt acelea de a face apeluri de voce si de a trimite SMS-uri, de a face fotografii, de a asculta muzica si… cam atat(Pana si Nokia 3310 2017 vine cu conecitivtate 4G).

In alta ordine de idei, Samsung sustine ca Galaxy J2 Pro este ideal pentru elevi/studenti si pentru persoanele varstnice, inluzand si un dictionar al limbii coreene si o aplicatie de invatare a limbii engleze.

In ceea ce priveste specificatiile, regasim un display Super AMOLED de 5 inch qHD, un procesor quad-core de 1.4Ghz, 1.5GB RAM, o baterie de 2.600 mAh, o camera principala de 8MP si una secundara de 5MP. Variantele de culoare sunt negru si gold, iar pretul este de aproximativ 185$.

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Share si cu un LIKE la pagina de Facebook pentru a afla mai multe noutati.