Device-uriTehnologieWearable-uri

Bratara fitness Samsung Gear Fit 2 este disponibila in Romania

De ceva timp in Romania, in portofoliul retailer-ului online eMAG poate fi gasita cea mai noua bratara fitness a companiei Samsung, Samsung Gear Fit 2 la pretul de 899,99 LEI.

Noua bratara Samsung, ce poate functiona independent de orice smartphone se prezinta cu un display sAmoled  de 1.5 inch, ce are o rezolutie de 216×432 pixeli. Ecranul curbat al dispozitivului Gear Fit 2 se înfășoară în jurul mâinii. Este elegant într-un mod lipsit de ostentație.

Avand o greutate de doar 30 grame, bratara include o baterie de 200 mAh, ce ofera o autonomie de trei-patru zile. Cu ajutorul bratarii ai posibilitatea sa iti monitorizezi activitatea zilnica, pasii, cat si caloriile arse. De asemnea, Gear Fit 2 include un senzor pentru masurarea ritmului cardiac si iti da posibilitatea de a compara activitatea cu cea a prietenilor prin aplicatia dedicata.

In ceea ce priveste compatibitatea, bratara se conecteaza cu toate telefoanele/tabletele Galaxy care au minim Android 4.3 JellyBean si 1.5GB RAM si cu telefoanele/tabletele non-Galaxy care au minim Android 4.4 KitKat si 1.5GB RAM

Puteti achizitiona bratara fitness, accesand urmatorul link.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: