Device-uriTehnologieWearable-uri

Samsung Gear S2 la pretul de 1.299 de LEI

Daca sunteti in cautarea unui smartwatch de pana in 1.500 de lei, va recomand smartwatch-ul Samsung Gear S2. Varianta argintie a smartwatch-ului poate fi gasita in oferta celor de la Quickmobile.ro la pretul de 1.299 de LEI.

Samsung Gear S2 vine cu un procesor dual-core de 1GHz, cu 512MB RAM si cu 4GB memorie interna. Display-ul Super Amoled al smartwach-ului este total rotund, are o dimensiune de 1.2 inch, o rezolutie de 360 x 360 pixeli, iar densitatea pixelilor este de 302ppi. In ceea ce priveste conectivitatea, ceasul inteligent dispune de Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si  NFC. Bateria este de 250 de mAh si este capabila sa ofere o autonomie de 2-3 zile.

De asemenea se poate observa ca smartwatch-ul dispune de un inel rotativ prin care se poate face scroll prin meniu, iar pe partea dreapta se pot regasi doua butoane. Un lucru interesant ar fi acela ca smartwatch-ul este compatibil si cu telefoanele non-Samsung, mai precis cu toate telefoanele care au peste 1.5GB RAM si Android 4.4 KitKat sau versiune mai recente.

Daca sunteit interesati de smartwatch, il puteti achizitiona de AICI.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: