Daca sunteti in cautarea unui smartwatch de pana in 1.500 de lei, va recomand smartwatch-ul Samsung Gear S2. Varianta argintie a smartwatch-ului poate fi gasita in oferta celor de la Quickmobile.ro la pretul de 1.299 de LEI.

Samsung Gear S2 vine cu un procesor dual-core de 1GHz, cu 512MB RAM si cu 4GB memorie interna. Display-ul Super Amoled al smartwach-ului este total rotund, are o dimensiune de 1.2 inch, o rezolutie de 360 x 360 pixeli, iar densitatea pixelilor este de 302ppi. In ceea ce priveste conectivitatea, ceasul inteligent dispune de Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si  NFC. Bateria este de 250 de mAh si este capabila sa ofere o autonomie de 2-3 zile.

De asemenea se poate observa ca smartwatch-ul dispune de un inel rotativ prin care se poate face scroll prin meniu, iar pe partea dreapta se pot regasi doua butoane. Un lucru interesant ar fi acela ca smartwatch-ul este compatibil si cu telefoanele non-Samsung, mai precis cu toate telefoanele care au peste 1.5GB RAM si Android 4.4 KitKat sau versiune mai recente.

Daca sunteit interesati de smartwatch, il puteti achizitiona de AICI.