Stiri

Samsung se ia din nou de iPhone 14 cu noua reclamă la Galaxy Z Flip 4

Samsung a decis recent să tragă focuri de armă la adresa Apple înainte de lansarea oficială; spotul publicitar în cauză a prezentat caracteristicile unice ale Galaxy S22 Ultra și Galaxy Z Flip 4. În anunț se spunea chiar: „Această inovație nu va ajunge pe un iPhone lângă tine”. Acum, Samsung a revenit din nou cu o nouă reclamă care a decis să tragă focuri de armă la adresa iPhone 14.

Cea mai recentă reclamă intitulată Samsung Galaxy: Join the flip side prezintă un personaj pe nume Elena care încearcă cu disperare să uite de Galaxy Z Flip 4 al prietenului ei, care „se pliază literalmente în jumătate”. Chiar la început, ea spune: „Nu aș trece niciodată la Samsung. Îmi iubesc telefonul meu”. Și nu este nevoie de un geniu pentru a ghici ce telefon deține în reclama publicitară.

Reclama avansează apoi și ne arată cum Elena se tot gândește la designul clamshell al lui Galaxy Z Flip 4. Spre finalul spotului publicitar, ea se trezește din visul ei și comandă imediat Galaxy Z Flip 4 de pe iPhone-ul ei.

Acest umor ironic este clasic Samsung și, deși ar putea părea o încercare disperată, mulți sunt conștienți de situația în care Samsung este lider pe piața smartphone-urilor atunci când vine vorba de inovație.

Sigur, noile iPhone-uri sunt excelente în ceea ce fac, dar, hei, nu se pliază și nu se răsucesc, iar acesta este motivul pentru care Samsung vrea ca tu să schimbi.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: