Sennheiser va construi in Romania, la Brasov, noua sa fabrică

Sennheiser, unul dintre cei mai importanti producatori globali de casti, microfoane si sisteme de transmisie wireless a anuntat oficial planurile sale de a construi la Brașov cea de-a patra sa fabrică la nivel global.

Fabrica, ce va fi finalizata anul acesta, va oferi o mai multa flexibilitate pentru a acoperi cererea de pe piata, iar in prima faza se va concentra pe productia de electronice destinate publicului larg. Locul ales pentru ridicarea fabricii este mai precis Industrial Park Brașov.

Declaratie oficiala:

 “De mai mulți ani, EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) este regiunea care ne-a adus cele mai mari creșteri. Cu noua fabrică din România, avem o a treia bază de producție europeană și, în același timp, ne extindem rețeaua de distribuție din Europa. Aceste acțiuni ne oferă un mai bun control asupra volumelor de producție, dar și capacitatea de a fi mai flexibili în a adapta produsele noastre la cerințe de piață dinamice”, a declarat Dr. Andreas Sennheiser, Co-CEO at Sennheiser, adăugând: “Cu această nouă fabrică ne continuăm investițiile în independența care continuă să reprezinte calitatea distinctivă și avantajul Sennheiser ca o afacere de familie.”