Instagram
Instagram

In ultima vreme am primit tot felul de intrebari de la colegii de grupa din facultate precum: „Cum ai facut followeri pe Instagram„, „Cum ai ajuns la numarul asta de urmaritori atat de repede” sau „Cum ai reusit intr-o zi sa faci atatia followers”.

Citeste si Ce hastag-uri/hashtags sa folosesti la o postare pe Instagram

Ca un exemplu, in doar 18 zile, de la inceputul lunii martie si pana astazi cand am publicat articolul am reusit sa fac circa 200 de followeri, iar pana la sfarsitul lunii anticipez ca voi reusi sa ating cifra de 1000 de urmaritori. Exista vreo 3 metode prin care sa faci urmaritori pe Instagram si sunt urmatoarele:

1. Follow pe Instagram la prietenii de pe Facebook + Contacte

Asta este una dintre cele mai bune si simple metode prin care sa ai urmaritori pe Instagram. Tot ce va trebui sa faci este sa te duci in tabul dedicat profilului tau si sa apesi pe cele 3 buline din partea dreapta sus.

In pagina de Optiuni ai categoria Follow People, ce cuprinde Facebook Friends si Contacts. Tot ce va trebui sa faci este sa intri pe aceste doua pagini si sa dai follow la prieteni si respectiv contacte. Nu garantez neaparat ca prietenii de pe Facebook vor da si follow back.

2. Like-uri + Follow la necunoscuti

Este metoda pe care am folosit-o intens in ultimele doua-trei luni pentru a-mi creste numarul de followeri. De asemenea, inainte de a aplica aceasta metoda as recomanda instalarea unei aplicatii de tip Unfollowers(precum aceasta de exemplu) pe telefonul cu Android/iOS, prin care sa monitorizati cine va da unfollow si cine nu va are la unfollow etc.

Dupa ce va instalati aceasta aplicatie si o conectati la contul de Instagram puteti sa treceti la „treaba”. Incepeti sa intrati pe tot felul de hashtag-uri unde posteaza romanii in principal, iar apoi pe profile de Instagram si dati like-uri la cateva postari, iar apoi follow. Atat de simplu. Puteti sa intrati si in seciunea de like-uri a unei postari si sa faceti acelasi lucru.

Ce mai trebuie sa stiti este faptul ca daca un profil are vreo 11k de urmaritori si urmareste doar vreo 100, nu trebuie sa va astepti la follow back. Incercati sa va orientati in principal catre persoanale ale caror numar de urmatori este mai mic sau egal cu numar pe care ii urmareste.

3. Foloseste Hashtag-uri

Da, foloseste hashtag-uri pentru ca oamenii sa te descopere si sa iti dea follow. Foloseste hasgtag-uri relevante pentru poze, de exemplu daca postezi o fotografie cu Ateneul Roman, pune si tu hashtag-uri precum: #building, #bucharest, #city_explore etc.