Sony WH-1000XM4

Sony a lansat oficial ieri cea de-a patra generatie de casti wireless denumita WH-1000XM4, ce vine cu tehnologia de anulare a zgomotului si plus cu funcții inteligente suplimentare care permit utilizatorilor să personalizeze și să controleze muzica pe care o ascultă, să optimizeze caracteristicile de anulare a zgomotului și să regleze sunetul ambiental automat, după preferințe, pentru audiții excelente.

Nu difera foarte mult fata de generatia trecuta atat la design, singurul lucru de mentionat fiind acela ca doua cupe sunt cu 10% mai mari pentru a oferi un confort sporit. De asemenea, bateria ofera in continuare o autonomie de pana la 30 de ore cu o singura incarcare, fiind astfel o auotomie extrem de buna.

Căștile WH-1000XM4 vin cu o funcționalitate nouă și inovatoare „Speak-to-Chat”, care permite utilizatorilor să aibă scurte conversații fără să-și scoată căștile, putând comanda o cafea în timp ce ascultă muzică. E suficient ca utilizatorul să spună câteva cuvinte, iar căștile îi vor recunoaște vocea, vor opri automat muzica și vor permite redarea sunetului ambiental, astfel încât conversația să se desfășoare fără îndepărtarea căștilor.

Avem atat functie de detectie a purtarii cat si o noua functie denumita Precise Voice Pickup, prin intermediul căreia sunt controlate în mod optim 5 dintre microfoanele disponibile în căști și sunt procesate semnale audio avansate pentru a recepționa vocile clar și precis pentru apeluri hands-free și Speak-to-Chat.

Căștile wireless de top cu funcție de anulare a zgomotului WH-1000XM4 vor fi disponibile la finalul acestei veri, în două variante de culoare, negru și argintiu, la un preț de aproximativ 1837 RON.