Stiri

Starfield nu are vehicule terestre sau pescuit, confirmă Todd Howard

Todd Howard tocmai a apărut în episodul 143 al emisiunii Kinda Funny XCast pentru a vorbi despre Starfield. Deși Bethesda a dedicat 15 minute anul trecut și 45 de minute anul acesta doar pentru a prezenta Starfield, au rămas multe întrebări fără răspuns, iar directorul de joc a răspuns la unele dintre ele.

Probabil că una dintre cele mai discutate în cadrul comunității a fost dacă vor exista vehicule terestre pentru explorare. Din păcate, răspunsul este nu.

În timp ce jetpack-ul va atenua unele dintre aceste îngrijorări, este totuși puțin dezamăgitor faptul că nu vom putea explora planetele cu un vehicul adecvat. Chiar și primul Mass Effect, lansat pentru vechea consolă Xbox 360, permitea acest lucru, deși cu multe limitări. Pe de altă parte, Bethesda Game Studios nu a lansat niciodată un joc cu suport pentru vehicule terestre, deși The Elder Scrolls V: Skyrim avea monturi. Modderii au reușit în cele din urmă să adauge un vehicul terestru în Fallout, așa că există o șansă ca Starfield să îl primească într-o calitate neoficială.

O altă caracteristică lipsă confirmată în timpul interviului este pescuitul. Skyrim a primit în cele din urmă pescuitul, așa că poate că acest lucru se va întâmpla și cu Starfield pe parcursul suportului său presupus a fi lung după lansare, cu expansiunea de poveste Shattered Space deja confirmată.

Acestea par a fi neajunsuri minore dacă Bethesda poate livra tot ceea ce a confirmat că va fi în joc, de la luptele spațiale la construcția de nave spațiale, de la aspectele RPG îmbunătățite la jocul cu arme mult rafinat, opțiunile de romantism, avanposturile și pur și simplu cantitatea de conținut artizanal (mai mult decât în orice alt joc făcut până acum). Într-un interviu anterior, Todd Howard a spus că se simte ca și cum ai avea cinci sau șase jocuri într-unul singur. Dacă pot livra acest lucru alături de cea mai lustruită lansare Bethesda Game Studios (Matt Booty, șeful Xbox Game Studios, a afirmat că Starfield are deja mai puține bug-uri decât oricare dintre titlurile lor anterioare), acesta ar putea fi un candidat la titlul de joc al anului.

Starfield aterizează pe 6 septembrie pentru PC și Xbox Series S|X, deși accesul anticipat cu ediția de lux și ediția constelație începe cu cinci zile mai devreme de această dată.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: