TEDxBucharestSalon – Crossing Lifestyles Part 2

Maine, 5 septembrie incepand cu ora 19:30, pe terasa Promenada are loc cea de-a patra editie TEDxBucharestSalon cu tematica Crossing Lifestyles Part 2.  In cadrul acestei ediții, participanții la eveniment vor avea plăcerea de a viziona videouri TED pe un ecran de mari dimensiuni, cu ajutorul unui proiector unic în România, creat special pentru proiecții în aer liber. 

Tema celei mai noi editii TEDx ne aduce în atenție faptul că modul în care trăim ne definește ca oameni, iar îmbunătățirea stilului nostru de viață este un gând zilnic pe care îl avem. Viața grăbită, gândurile și urmărirea continuă a unui viitor mai bun ar putea fi câteva dintre elementele scrise pe o listă de sarcini.

Printre vorbitorii acestei ediții se numără reprezentanți ai ONGurilor și antreprenori, acestia fiind:

  • Alina Kasprovschi, a fondat și conduce Fundația Comunitară București. Din 2011, organizația strânge bani și finanțează proiecte care cresc calitatea vieții în oraș. În acest timp a susținut mai mult de 300 de proiecte, cu peste 3,5 milioane de lei. Alina a părăsit o carieră de marketing și comunicare în companii multinaționale, în căutarea impactului personal în comunitate. În timpul liber citește cu fiul ei, Toma, merge cu trotineta și face voluntariat în Ferentari.
  • Andrei Dumitrascu, CEO – Breslo.ro, are o personalite puternică, experiență de peste 10 ani în marketing în companii multinaționale de top și în construirea de povești de succes. În 2018 și-a început viața de antreprenor, preluând conducerea celui mai mare marketplace handmade din România. Este pasionat de scrierea de cărți pentru copii și îi place să joace rolul lui Moș Crăciun în fiecare an.