Telecom

Telekom Romania anunta oferta speciala de primavara

Telekom Romania anunţă lansarea ofertei speciale de primăvară, care aduce beneficii sporite pentru toate tipurile de servicii – ofertele integrate MagentaONE, servicii mobile și servicii fixe.

Cu ofertele MagentaONE, disponibile atât clienţilor noi, cât şi clienţilor existenţi care deţin servicii fixe de la Telekom, utilizatorii beneficiază promoțional de un preţ mai mic la serviciile mobile achiziționate la pachet cu serviciile fixe. De asemenea, noua ofertă MagentaONE aduce clienților mai multă flexibilitate în combinarea în cadrul unui singur pachet și pe o singură factură a serviciilor din portofoliul fix cu serviciile din portofoliul mobil, păstrând caracteristicile şi beneficiile acestora.

În această perioadă, clienții care optează pentru oferta de familie MagentaONE beneficiază de o reducere de 40% din preţul de listă al serviciilor de voce cu date mobile incluse şi de posibilitatea de a alege smartphone-uri sau tablete în rate. Astfel, un client care alege oferta de familie MagentaONE cu serviciul de date și voce mobilă Talk S la 25 lei / lună (TVA inclus) va beneficia de minute naționale nelimitate și de smartphone-ul Huawei Y6 în rate de 25 lei/lună.

De asemenea, clienţii care optează pentru oferta cu terminal inclus primesc o reducere de 20% din preţul de listă al serviciului mobil și un smartphone, în cazul în care achiziționează cel puțin un serviciu fix. Spre exemplu, abonamentul de voce cu date mobile incluse Surf M achiziționat împreună cu pachetele de servicii fixe oferă pentru 47 lei / lună (TVA inclus) minute nelimitate în toate rețelele naționale, 2 GB internet mobil la viteze 4G, acces la pachetul online Dolce Sport şi Smartphone Huawei Y5 4G inclus.

Cu oferta de primăvară, clienţii au la dispoziție o ofertă unică de televiziune cu pachetele Telekom TV, începând de la 39 lei / lună (TVA inclus) și de cea mai bună experienţă TV, bazată pe conţinut de calitate – grilă extinsă de canale TV, inclusiv cel mai mare numar de canale HD, toate meciurile din Euro 2016, UEFA Champions League, Europa League, transmise pe canalele Dolce Sport şi pe www.telekomtv.ro, şi alte competiții sportive în exclusivitate – și pe funcţionalităţi avansate ale televiziunii interactive – Înregistrări în Cloud, Video la cerere, Arhivă TV, Media Player.

Pachetele cu 3 servicii fixe oferă clienților posibilitatea să achiziționeze televizoare smart sau laptopuri în rate lunare, începând de la 67 de lei/lună. Pachetul cu Televiziune M, Internet L şi Voce fixă S este disponibil la 74 lei / lună (TVA inclus), iar cel cu Televiziune L, Internet L şi Voce fixă S la 79 lei / lună (TVA inclus). Utilizatorii care optează exclusiv pentru serviciul de televiziune interactivă pot alege pachetul Televiziune M cu acces la până la 137 canale TV, inclusiv HD, la 39 lei / lună (TVA inclus). În plus, clienții pot beneficia de primul STB HD sau SD în chirie cu reducere 100%, în funcţie de tehnologia şi pachetul alese, precum și de acces gratuit la platforma Telekom TV Web & Mobile, cu până la 104 canale TV disponibile online şi pe mobil. Clienții care aleg pachete fixe cu internet sau voce mai au la dispoziție și modem Wi-fi în chirie cu reducere 100%, un produs de securitate Norton gratuit timp de 2 luni şi acces gratuit la peste 18 milioane de hotspot-uri Wi-Fi din lume prin reţeaua FON, respectiv un telefon DECT în chirie cu reducere 100%. Oferta este disponibilă pentru clienţii noi, dar și pentru clienţii existenţi care doresc să adauge noi servicii la pachetele de servicii fixe achiziționate până la data prezentei oferte de primăvară.

Oferta de primăvară Telekom Romania Mobile aduce, de asemenea, noi abonamente de servicii mobile, care includ convorbiri nelimitate în orice rețea națională, trafic de date național nelimitat și viteze 4G pentru traficul recomandat, dar și acces și trafic gratuit online, în primele 6 luni de la activarea contractului, la canalele Dolce Sport, care transmit toate meciurile Euro 2016, prin aplicația Telekom TV Web & Mobile. Abonamentele Talk S, M și L dar și Complete XL și XXL oferă până la 1500 de minute internaționale incluse pentru zona 1 și zona 2, iar abonamentele Talk L, Surf L, Complete XL și XXL oferă până la 1500 minute în Roaming și până la 2 GB trafic de date în Roaming, anual.

Clienții care optează pentru servicii mobile din ofertele Telekom Romania Mobile fără smartphone pot beneficia de o reducere de 20% la primul abonament achiziționat. În plus, oferta pentru familie Telekom Romania Mobile special creată pentru clienții existenți care doresc un al doilea abonament aduce o reducere de 20% din prețul abonamentului pentru ofertele cu telefon la preț redus și o reducere de 40% pentru ofertele fără telefon, cu posibilitatea achiziționării oricărui smartphone în 24 rate fără dobândă. Astfel, un client care alege oferta de familie cu abonament Talk S cu oferta fără telefon va beneficia, pentru 25 lei / lună (TVA inclus), de minute naționale nelimitate, dar și de smartphone-ul Huawei Y6 în rate de 25 lei/lună.

Clienții care aleg să își porteze numărul în rețeaua Telekom Romania Mobile pot beneficia de abonamentul Surf M, pentru 59 lei / lună (TVA inclus), care include minute naționale nelimitate, trafic de date național nelimitat cu 2 GB de internet mobil la viteze 4G, acces și trafic gratuit la canalele Dolce Sport prin aplicația Telekom TV și smartphone LG Leon la 1 leu. Abonamentul Surf L, la 81 lei / lună (TVA inclus), aduce minute și SMS-uri naționale nelimitate, 3,5 GB internet mobil la viteză 4G și Smartphone Huawei P8 Lite la 99 lei.

De asemenea, Telekom Romania Mobile vine în întâmpinarea clienților săi cu noi abonamente de date pentru tablete / modem și noi extraopțiuni de date mobile flexibile, ajustate nevoilor clienților. Noul portofoliu de abonamente de date aduce trafic de date național nelimitat, viteze 4G, până la 2 GB trafic de date în Roaming, anual, acces promoțional la aplicația Telekom TV Web & Mobile și oferte special create pentru familie.

Mai multe informaţii despre pachetele din promoţia de primăvară MagentaONE sunt disponibile clienților pe www.telekom.ro sau prin apel la numărul dedicat 1930, gratuit în rețelele Telekom Romania.

Informaţii detaliate despre pachetele de servicii fixe și abonamentele mobile, condițiile de furnizare a serviciilor și limitări ale acestora sunt disponibile în secțiunile dedicate din www.telekom.ro sau prin apel la 1234, număr gratuit în rețelele Telekom Romania.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: