Device-uriReview-uriTehnologie

[Review] Tenda Beli SP6

Timp de mai bine de cateva saptamani am testat prin intermediul celor de la Tenda o priza cu Wifi inteligenta si anume Beli SP6, special creata pentru a economisi bani si pentru a-ti proteja dispozitivele de prin casa.

Este un dispozitiv de dimensiuni relativ mici, ce nu se remarca prin design, ci in special prin functionalitate, fiind regasit doar in varianta de culoare alb. Pe langa priza propriu-zisa si stecherul care se baga in priza din perete, regasim un buton de power on/off(sau Reset daca este apasat mai mult de 5 secunde) si un LED care ne indica statusul dispozitivului.

Configurarea este mai mult decât simplă, așa cum ne-au obișnuit cei de la Tenda. In primul rand, fie că ai un telefon cu Android sau iOS va trebui sa descarci aplicația dedicată Tenda Beli de pe Google Play sau App Store. După descărcare, nu trebuie sa faci altceva decât să introduci dispozitivul in priză, sa activezi funcția de GPS de pe telefon pentru a localiza Tenda Beli și sa intri în aplicație.

Vezi review la Tenda RX3 AX1800

In aplicatie, va trebui sa te deconectezi de la Wifi-ul din casa si sa te conectezi la reteaua Wifi a dispozitivului Tenda Beli SP6, pentru a-i seta mai departe acestuia reteaua Wifi din casa. Atentie, dispozitivul are un modul de Wifi destul de mic si o raza de actiune destul de mica, astfel ca va trebui sa va ajustati in asa fel routerul Wifi incat sa ofere semnal stabil dispozitivului.

Dupa configurare, ti se ofera posibilitatea redenumirii dispozitivului si setarea unui asa numit mod Away pentru atunci cand pleci de acasa. De asemenea, poti adauga schedule pentru a porni sau oprii priza si seta timer pentru a oprii priza inteligenta dupa un anumit timp. Nu in ultimul rand as puncta faptul ca device-ul este capabil de actiuni vocale via Amazon Alexa si respectiv Google Assistant, ceea ce consider a fi un mare plus.

Tenda Beli SP6 il consider a fi un device foarte util pentru a-ti tine in siguranta atat casa cat si dispozitivele importante si pentru a economi energie.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: