In cadrul unui eveniment special de la East European Comic Con, TP-Link Romania a lansat pe plan local noua generatie de routere Archer C5. Noul router se remarca in special prin acoperirea mult mai mare, prin faptul ca este dual-band si prin performanta ridicata.

TP-Link Archer C5 este un router dual-band capabil sa ajunga la viteze de pana la 1.2Gbps, pe banda de 2.4GHz avand o viteza maxima de 300Mbps si pe banda de 5GHz o viteza maxima de 867Mbps. Este echipat cu 4 antene externe, pentru a oferi o acoperire cat mai mare si integreaza urmatoarele lucruri:

  • un port USB 2.0 pentru modem 3G/4G;
  • 1 port WAN 1000 Mbps;
  • 4 porturi LAN 1000Mbps;

Archer C5 vine dotat si cu functie de server VPN (OpenVPN / PPTP), cu functie de control parental si de asemenea cu posibilitatea de a prioritiza latimea de banda pentru dispozitive. Beneficieaza de 3 ani garantie si suport tehnic gratuit si este unul dintre cel mai bune router raport calitate-pret.

Poate fi gasit in oferta eMAG la un pret de 219 LEI(link achizitie).

Declaratie oficiala:

 “Anul acesta am lansat Archer C5, un router TP-Link versatil, stabil și rapid, pentru conexiuni fără întreruperi care se adresează tuturor tipurilor de utilizatori, atât celor care îl utilizează acasă în sesiuni de gaming, cât și companiilor/ISPurilor. Archer C5 vine în dotarea standard cu funcții foarte utile celor de acasă dar și companiilor care au sedii în locuri diferite și doresc interconectarea acestora, sau chiar pentru ISPurile de mici dimensiuni care doresc funcții personalizate și specializate pentru un management de la distanță facil sau pentru furnizarea mai multor servicii simultan”, a spus Simona Nijnic, Senior Distribution Channel Manager TP-Link România.