Stiri

Utilizatorii Apple Vision Pro vor trebui să plătească mai mult pentru căștile AR

Apple Vision Pro este un produs „peste așteptări” în ceea ce privește hardware-ul și funcționalitatea, dar înseamnă, de asemenea, să plătești o sumă ridicolă de 3.499 de dolari pentru prima cască AR a companiei. Din nefericire, având în vedere că una dintre strategiile de afaceri ale Apple este de a face bani din accesoriile produselor sale, există șansa ca utilizatorii să fie nevoiți să plătească mai mult pentru aceasta, iar acest lucru va depinde în totalitate de cât de slabă este vederea lor și de cât de mare este capul lor.

Este posibil ca purtătorii de Apple Vision Pro să fie nevoiți să plătească pentru lentile cu prescripție medicală și să achiziționeze o bandă de cap mai mare

Am aflat deja dintr-un raport anterior că este posibil ca Apple Vision Pro să nu fie compatibil cu toți utilizatorii, în special cu cei care au o vedere mai slabă decât alții, astfel că aceștia vor trebui probabil să cheltuiască mai mult pentru lentile de prescripție. Cu toate acestea, Benjamin Mayo, dezvoltator iOS și autor 9to5Mac, a descoperit recent că banda de cap Apple Vision Pro are inscripționată pe țesătură litera „M”, ceea ce sugerează că aceasta este destinată capetelor de dimensiuni medii.

De asemenea, el notează că, în timpul prezentării, a existat o altă variantă cu o curea peste cap, ceea ce înseamnă că ar putea fi un alt accesoriu pe care Apple ajunge să îl taxeze clienților. Deși prețul lentilelor de prescripție și al benzilor de dimensiuni diferite pentru cap nu au fost menționate în tweet, acesta relevă faptul că, dacă intenționați să achiziționați Apple Vision Pro, cheltuirea a 3.499 de dolari nu va fi limita maximă, deoarece aceste accesorii menționate mai sus ar putea fi adăugate la suma totală.

Dacă tot suntem la capitolul accesorii, am mai descoperit că Apple Vision Pro va rezista doar două ore pe baterie. Taxarea clienților în plus pentru pachete de baterii separate ar putea fi un alt plan al Apple de generare de venituri, indiferent cât de împovărătoare este această propunere pentru portofelul consumatorului. Apple nu este cunoscută pentru faptul că percepe o sumă competitivă pentru accesoriile sale, așa că așteptați-vă să plătiți bani grei pentru aceste accesorii.

Se poate conta pe o alimentare externă pentru o utilizare „toată ziua” cu Apple Vision Pro, dar este puțin probabil ca majoritatea utilizatorilor să dorească să fie legați de un singur loc. Până la urmă, Apple a investit milioane de euro în prima sa cască AR, așa că va face tot ce este necesar pentru a recupera această sumă.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: