Lifestyle

Veranda Mall începe campania reducerilor de vară, cu prețuri mai mici cu până la 70%

Mijlocul sezonului estival aduce motive de shopping pentru bucureșteni. Veranda Mall anunță startul campaniei de reduceri, cu prețuri mai mici cu până la 70% în majoritatea magazinelor din mall. Vizitatorii centrului comercial din Obor au posibilitatea de a-și achiziționa la prețuri foarte avantajoase o gamă extinsă de produse, precum îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice, produse pentru copii sau produse pentru casă. Campania durează până în a doua jumătate a lunii august.

„Perioada de reduceri masive din timpul sezonului estival este o etapă firească pentru un centru comercial, an de an. Pentru noi aceasta este cea de-a doua campanie pe care o organizăm, după cea din lunile ianuarie și februarie, iar cu această ocazie ne așteptăm la creșteri de trafic și vânzări. Clienții noștri pot profita de ofertele avantajoase din magazine, având oportunitatea de a economisi sume importante la cumpărături.”, declară Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Pe parcursul acestei perioade, clienții Veranda Mall pot să își achiziționeze produsele dorite la prețuri mult mai mici. Spre exemplu, în magazinele H&M și Orsay discounturile ajung până la 50%, magazinul de lenjerie Trimuph aplică reduceri de până la 30%, iar la CCC prețurile scad chiar până la 70%.

Totodată și produsele pentru copii sunt la reducere, în magazinul Noriel discounturile fiind cuprinse între 30% și 50% pentru jucării și haine.

În plus, iubitorii de călătorii pot profita de ofertele speciale pregătite de agențiile de turism Tui Travel și Eurolines, care oferă pachete avantajoase pentru cele mai exotice destinații.

Pentru a răsplăti fidelitatea clienților, Veranda Mall a pregătit o promoție specială în cadrul campaniei de reduceri, astfel că, la cumpărături de minimum 150 de Ron în magazine, clienții primesc un premiu instant constând într-un pachet de 6 doze de bere. Toate detaliile in regulamentul campaniei.

Eveniment special: Parada Reducerilor

În weekendul 22- 23 iulie, Veranda Mall va organiza Parada Reducerilor, un eveniment special dedicat iubitorilor de cumpărături. Magazinele îi vor aștepta pe clienți cu cele mai bune oferte, iar ei vor beneficia de o mulțime de surprize din partea mallului.

Doamnele și domnișoarele vor avea oportunitatea de a se înscrie în cadrul unui concurs special pe pagina de Facebook Veranda Mall, pentru a câștiga o experiență de shopping completă. 50 de norocoase vor fi premiate cu ținute gratuite de la magazinele din mall, iar în cadrul sesiunii de shopping vor fi consiliate de stiliști, pentru cele mai potrivite alegeri.

La Parada Reducerilor, fericitele câștigătoare vor prezenta ținutele achiziționate, pe parcursul celor două zile ale evenimentului, și se vor bucura de sesiuni de make-up, hairstyling, cocktailuri  și multe altele.

În plus, vizitatorii centrului comercial vor avea ocazia să afle care sunt cele mai noi tendințe de fashion de la stiliștii prezenți la eveniment și vor putea câștiga premii instant, în cadrul unor concursuri speciale.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: