Stiri

WhatsApp va lansa în curând mult-așteptata funcție de editare a mesajelor; tot ce știm până acum

WhatsApp a confirmat oficial că mult așteptata funcție de editare a mesajelor va fi lansată în curând. Această funcție va acorda utilizatorilor posibilitatea de a-și edita mesajele trimise în cadrul chat-ului. Testată inițial de utilizatorii WhatsApp beta pe Android și pe web, funcția va fi disponibilă în curând pentru toți utilizatorii, îmbunătățind experiența de mesagerie pe platformă.

WhatsApp a oferit o privire de ansamblu asupra unei viitoare funcții de editare printr-un videoclip distribuit pe Twitter. Această caracteristică foarte așteptată va permite utilizatorilor să își editeze mesajele, să rectifice erorile sau să retragă conținutul neintenționat. Teaserul prezintă funcția de editare în diferite limbi, sugerând că aceasta va susține comunicarea multilingvă în aplicație. Deși nu a fost anunțată o dată oficială de lansare, prezența funcției în testele beta indică faptul că aceasta va fi accesibilă în curând tuturor utilizatorilor WhatsApp.

https://twitter.com/WhatsApp/status/1660362368931725312?s=20

Pentru a edita mesajele WhatsApp odată ce funcția va fi lansată, puteți urma acești pași:

  • Deschideți un chat pe WhatsApp și trimiteți un mesaj.
  • Trebuie să țineți apăsat mesajul pentru a-l edita.
  • Din solicitarea care apare, selectați opțiunea „Edit” (Editare).
  • Modificați textul după cum doriți.
  • Trimiteți mesajul editat în chat.

Rețineți că WhatsApp vă va permite să editați mesajele în termen de 15 minute de la trimiterea acestora. În această perioadă de timp, puteți face mai multe ediții la același mesaj.

Posibilitatea de a edita mesajele este o funcție foarte solicitată de utilizatori de pe diferite platforme sociale, inclusiv Twitter și Instagram. Pe WhatsApp, opțiunea existentă de ștergere a mesajelor notifică întotdeauna destinatarul, ceea ce ar putea să nu fie o soluție ideală. Cu toate acestea, odată cu viitoarea capacitate de editare a mesajelor, utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să treacă prin procesul de ștergere a mesajelor din chat. Această funcție va oferi o modalitate mai convenabilă și mai transparentă de a corecta erorile sau de a modifica conținutul mesajelor trimise.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: