Activități Weekend București

De astazi dau startul unei noi serii de articole denumita „Activități Weekend București”, prin care va ofer sugestii de locuri si lucruri pe care le puteti face in fiecare weekend in minunatul nostru oras Bucuresti.

1. East European Comic Con 2018

Ieri a fost dat startul oficial unei noi editii Comic Con, ce reuneste pasionatii de gaming, benzi desenate, anime-uri si cosplay-uri intr-un singur loc. Sunt prezenti la eveniment si actori precum Daniel Gillies, Andrew Scott, Jim Beaver, Gethin Anthony,David Lloyd dar si multi altii.

Evenimentul are loc pana duminica in pavilionul B1 din Romexpo. Pretul unui bilet pentru astazi este de 65 LEI, iar pentru ziua de duminica este de 50 LEI.

2. Bucharest Technology Week 2018

Un alt eveniment, dar de aceasta data dedicat tehnologiei este Bucharest Technology Week. Acesta si-a deschis portile ieri si are loc pana duminica in intervalul orar 10:00-20:00. Intrarea este complet gratuita doar daca va inscrieti online, iar inregistrarea o puteti realiza accesand urmatorul link. Pentru inregistrarile efectuate la locatie, in zilele evenimentului, se va percepe o taxa de acces de 20 lei.

Dupa ce ai completat formularul online veti primi un cod de acces pe email si prin SMS pentru a va printa badge-ul de acces la eveniment.

La eveniment puteti vedea o multime de inovatii tehnologii, puteti incerca tot felul de gadget-uri, tehnologii si vehicule electrice. De asemenea, puteti admira in cadrul expozitiei si tot felul de masini electrice si hibrid.

3. Noaptea Muzeelor 2018

Noaptea Muzeelor este un eveniment cultural ce a luat amploare si la noi in tara de cativa ani. Din aceasta seara, pana la miezul noptii sau chiar pana maine la ora 04:00 puteti vizita 26 de muzee din Bucuresti + 19 alti parteneri afiliati proeictului „Noapte Muzeelor”. Intreaga lista si orarul il puteti consulta AICI. Asa cum v-ati dat seama, intrarea este gratuita la fiecare muzeu. Totusi v-a trebui sa va inarmati cu multa rabadare ca este posibil sa stati la cozi si in aglomeratie.