Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Device-uriTehnologie

Allview a lansat sistemul Siebo Smart Home

Acum trei zile, Allview a avut un eveniment special la Bucuresti unde si-a anuntat intrarea oficiala pe piata de solutii smarthome prin lansarea Siebo Smart Home.

Sistemul Siebo Smart Home include un numar impresionant de senzori, o oglinda inteligenta si o camera cu rol de unitate centrala, Siebo SmartCam, caruia o sa ii fac in curand un review. Tot acest sistem poate fi control de pe telefon sau tableta prin intermediul unei aplicatii speciale de Android.

„Printre elementele de noutate pe care le aduce noul sistem, in comparatie cu alte oferte din piata locala, se numara si caracterul autonom al Siebo Smart Home: nu este nevoie de abonament, poti controla sistemul de pe orice smartphone sau tableta,  iar nevoia de securitate a produselor din categoria IoT a fost o prioritate inca din stadiul de concept”, a subliniat Ciprian Cucu, Sales Manager Allview.

Pretul de pornire pentru un sistem Siebo Smart Home este de 799 de lei si poate ajunge pana la 6.000 de lei, in functie de complexitate si de numarul de senzori. Pentru inceput, dispozitivele  Siebo Smart Home by Allview vor putea fi achizitionate pe site-ul allview.ro, iar incepand de anul viitor prin retailerii Altex, MediaGalaxy si eMAG.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: