PlayStation 4 Pro si PlayStation 4 Slim(PS4 Pro si PS4 Slim)

Sony a anuntat oficial faptul ca a vandut la nivel global peste 50 de milioane de unitati PlayStation 4(este inclusa si consola PS4 Pro), dupa ce a inregistrat cea mai buna saptamana de Black Friday din istoria PlayStation

Cu o gamă variată de titluri de la dezvoltatori terți dar și de la studiorile SIE Worldwide Studios (SIE WWS), vânzările de software PS4 se mențin la un nivel ridicat, cu peste 369,6 milioane de copii*3 vândute în magazinele de profil de la nivel mondial și prin descărcările digitale de pe  PlayStation®Store, la data de 4 decembrie 2016.

“Suntem cu adevărat încântați de felul în care comunitatea PS4 continuă să înflorească de la lansarea de acum 3 ani”, a declarat Andrew House, Președinte și CEO Global al Sony Interactive Entertainment. “Cu sprijinul important din partea fanilor nostri din întreaga lume, anul acesta am reușit să oferim o gamă hardware fără precedent, care include noua consolă subțire PS4, PS4 Pro și PlayStation VR. Vom continua să oferim cea mai bună experiență de gaming, pe măsură ce vom extinde ecosistemul PS4”.

In acest sezon de iarna vor fi lansate jocuri precum The Last Guardian, Red Dead Redemption 2, Mass Effect: Andromeda, dar si multe altele.