Device-uriTehnologieTelefoane

Lenovo Moto Z este disponibil oficial in Romania

Lenovo a lansat oficial ieri in Romania smartphone-ul Moto Z impreuna cu Moto Mods. Moto Z este un smartphone interesant din perspectiva faptului ca ii pot fi atasate foarte usor module pe spate, precum Incipio off Grid, Hasselblad True Zoom, JBL SoungBoost, Insta-Share Projector si Moto Style Shells.

Procesul de conectare a modulelor este extrem de simplu: Moto Mods se atașează magnetic la telefon și formează un singur dispozitiv. Modulele pot fi schimbate simplu și rapid, în funcție de inspirație. Și, pentru că funcționalitatea este mereu la modă, seria de module Moto Mods este concepută să funcționeze și cu următoarele generații de telefoane Moto Z.

img_20161206_095300-01-1

Lenovo Moto Z este incredibil de subtire, avand o grosime de doar de 5,2mm si are un display de 5.5 inch QHD, protejat de o sticla Gorilla Glass 4. Sub capota, telefonul modular are un procesor quad-core Qualcomm Snapdragn 820, 4GB RAM, o baterie de 2.600 mAh si 32GB memorie interna, ce poate fi extinsa printr-un micro SD Card de pana la 256GB.

Camera principala de 13 megapixeli, are o deschidere f/1.8 si vine cu laser autofocus, OIS si cu un LED Flash in doua tonuri. Camera de selfie este de doar 5 megapixeli. In ceea ce priveste conectivitatea, primim Wi-Fi 802.11 a/b/g/ac, Blueooth 4.1 si USB Type-C. Trebuie sa precizez faptul ca telefonul nu dispune de jack de 3.5mm, iar utilizatorii vor primi un adaptor pentru casti pentru a fi conectate la portul USB C.

img_20161206_110253-1

Despre Module

  • Modulul Incipio off GRIDTM Power Pack crește instant durata de viață a acumulatorului cu până la 22 de ore.
  • Modulul Hasselblad True Zoom creează fotografii ca niciodată, datorită funcției de zoom optic de 10x și flash-ului Xenon. Opțiunea de fotografiere în format RAW asigură mai mult control și flexibilitate, iar controlul de focalizare și declanșare a fotografiilor garantează o experiență de utilizare memorabilă. În plus, modulul oferă acces gratuit la programul Phocus al Hasselblad pentru o editare ireproșabilă a fotografiilor.
  • Modulul JBL SoundBoost integrează două difuzoare de 3W și oferă până la 10 ore de sunet stereo de înaltă calitate.
  • Modulul Insta-Share Projector integrează un proiector care transformă orice suprafață într-un ecran de 70 de inci, pe care se pot viziona videoclipuri, filme sau fotografii.
  • Moto Style Shells sunt carcase realizate din materiale premium, precum lemn sau piele, care le oferă consumatorilor o experiență personalizată.

Preturi si Disponibilitate

Moto Z poate fi gasit in oferta Orange la pretul de 229 euro(link) alaturi de un abonament recomandat Orange Me 42, iar pana pe 31 decembrie, Orange ofera 50% discount pentru orice modul Moto Mods achitionat impreuna cu telefonul.

Gasiti telefonul si in oferta Quickmobile la pretul de 3.113 LEI(link).

img_20161206_101317-1

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: