Device-uriTehnologieTelefoane

Allview a lansat smartphone-ul V2 Viper Xe

Allview a lansat ieri smartphone-ul midrange V2 Viper Xe. Terminalul, ce se adreseaza in special tinerilor, se prezinta cu un display IPS LCD de 5.5 inch HD, are un procesor quad-core, 3GB RAM si 16GB memorie interna extensibila printr-un micro SD Card de pana la 128GB.

Avem parte de o camera de selfie de 8 megapixeli si de unde principala de 13 megapixeli, prevazuta cu PDAF si focalizeaza in doar 0.3 secunde. Ruleaza Android 6.0, Marshmallow, asigurand fluenta in utilizare si o experienta placuta in folosirea aplicatiilor multiple.

Dispozitivul ofera functii care faciliteaza multitasking-ul. Spre exemplu, optiunea Split Screen permite afisarea concomitenta a doua aplicatii pe display-ul smartphone-ului, in timp ce Screen Recorder va inregistra sub forma de clipuri video, cu sau fara sonor, tot ce se intampla pe display-ul telefonului.

V2 Viper Xe dispune de asemenea de Spatiu Privat, o sectiune ce poate fi accesata doar pe baza de parola si unde pot fi pastrate departe de priviri indiscrete contacte, mesaje, fotografii, documente si chiar aplicatii. Informatiile din Spatiul Privat sunt criptate printr-un algoritm special, astfel ca ele nu vor putea fi vizibile nici atunci cand sunt transferate pe computer.

V2 Viper Xe este disponibil incepand de astazi, pe baza de precomanda, la pretul de 1.099 lei, iar livrarile vor incepe din 8 noiembrie.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: