Device-uriTableteTehnologie

Allview lanseaza astazi tabletele Wi901 si Wi1001

Allview lansează astăzi tabletele Wi901N și Wi1001N, două dispozitive prevăzute cu tastatură, care rulează sistemul de operare Windows 10 cu Office Mobile inclus.

Mobilitatea și flexibilitatea sunt două elemente esențiale care ne asigură confortul necesar pentru a face față ritmului alert de zi cu zi. Tabletele pe care le lansăm astăzi sunt destinate utilizatorilor aflați în căutarea unor soluții inteligente, care să răspundă atât cerințelor profesionale cât și nevoii de divertisment. Va invităm să descoperiți astfel o interfață familiară, ușor adaptabilă oricărui stil de viață sau mediu de activitate”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Display-urile IPS LCD de 8,9 si, respectiv 10 inch redau imagini și clipuri video în culori vii, cu o luminozitate adaptată mediului și un unghi larg de vizualizare. În plus, interacțiunea cu touchscreen-ul se face facil, aspect care va contribui îndeosebi la îmbunătățirea performanțelor în gaming.

Tastatura ergonomică se atașează ușor prin conectorul tip Pogo pin, tableta devenind astfel un netbook util atunci când situația o impune.

Cele două tablete sunt echipate cu procesor Intel Quad Core, ce se evidențiază atât în multitasking cât și prin consumul redus de energie. Tabletele au memorie RAM de 2GB DDR3, iar memoria Flash de 32GB poate fi suplimentată cu ajutorul unui card microSD de până la 128GB.

Sistemul de operare Windows 10 cu Office Mobile inclus le permite utilizatorilor accesul într-o interfață cunoscută si intuitivă, în care spatiul personal este delimitat de cel profesional prin profiluri diferite. Mai mult, dispozitivele pot sincroniza datele cu cele din smartphone, indiferent de sistemul de operare al acestuia din urma.

Tabletele sunt prevăzute cu câte două camere utile atât pentru imortalizarea momentelor importante cât și pentru apeluri video efectuate prin aplicatii dedicate.

Tabletele Wi901N și Wi1001N sunt disponibile pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 899 lei și, respectiv 999 lei. Livrarile vor începe din 15 iunie.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: