Device-uriTableteTehnologie

Allview lanseaza tableta Viva Home

Viva Home este cea mai noua tableta a brandului autohton Allview, ce se remarca prin display-ul imens de tip IPS LCD de 17.3, ce are o rezolutie FULL HD.

Tableta se mai evidentiaza prin faptul ca vine cu functie vocala, cu suport pentru mouse si cu Google Assistant, ce permite comenzi precum „Play music on YouTube” sau „Play a movie on Netflix”.

Viva Home este extrem de utilă în activitățile de birou, fie că utilizatorul are nevoie de translator, de realizarea de videoconferințe sau de oferirea unor explicații grafice, intuitive. Din orice colț al lumii ar fi partenerul de bussiness, conversația automată din Google Translate transformă tableta într-un translator digital, direct în sala de ședință, pentru economia timpului și resurselor. În videoconferință, utilizatorii pot accesa și partaja direct grafice, studii și rapoarte și pot explica prin desen ceea ce doresc, pentru oferirea de amănunte suplimentare.

In ceea ce priveste restul specificatiilor, Viva Home vine cu un procesor quad-core la 1.5GHz, cu 2GB memorie RAM, cu 32GB memorie interna, u o baterie de 5.000 mAh si cu o camera frontala de 2MP.

Viva Home este disponibilă la prețul de 1099 lei, iar cei care profită de perioada de precomandă beneficiază de un voucher de 200 lei, aplicat direct în coșul de cumpărături. https://www.allview.ro/vivahome/

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: