Device-uriTehnologieTelefoane

Allview P8 Energy PRO, un flagship extra-asigurat

Pe lângă ochelarii Visual VR care deschid poarta spre realitatea virtuală, flagship-ul Allview P8 Energy PRO le aduce cumpărătorilor săi și un cadou deosebit de practic în realitatea familiară tuturor: un pachet complet de servicii de garanție.

Clienții Allview care achiziționează smartphone-ul  P8 Energy PRO vor beneficia gratuit de Extragaranția care protejează dispozitivul timp de 3 ani, cu un an mai mult decat varianta standard.

În plus, în primii doi ani de la achiziție, clienții se vor bucura de servicii complete de garanție care presupun inclusiv înlocuirea oricărui subansamblu defectat din vina clientului, o singură dată în perioada asigurată. Astfel, printre componentele care pot fi înlocuite gratuit o singură dată în decurs de doi ani se numără si display-ul, placa de bază sau acumulatorul.                   Mai mult, posesorii flagship-ului P8 Energy PRO vor avea prioritate la reparații prin Service Expres Allview, care asigură soluționarea problemei reclamate în maximum 5 zile lucrătoare.

Serviciile de mai sus vor fi disponibile la achiziția smartphone-ului P8 Energy PRO de la oricare dintre partenerii comerciali Allview. De aceleași facilități se vor bucura și cumpărătorii care au ales dispozitivul la precomandă în magazinul online allview.ro.

Lansat în cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, P8 Energy PRO se remarcă prin acumulatorul generos de 5020mAh, display-ul AMOLED® Full HD de 6 inch, senzor frontal de amprentă Easy Fingerprint, 3GB memorie RAM și 64GB memorie Flash. Camera principală a terminalului de 13MP poate surprinde fotografii de până la 65MP grație unui inovator algoritm de procesare. Toate caracteristicile flagship-ului pot fi descoperite pe pagina oficială a produsului P8 Energy PRO.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: