Allview X4 Soul mini a fost lansat oficial; Ruleaza Android Nougat si integreaza un procesor quad-core

0

Allview a lansat ieri smartphone X4 Soul mini. Este cel mai accesibil smartphone din aceasta serie, care este formata in acest moment din telefoanele X4 Soul si X4 Soul Style.

X4 Soul mini se prezinta cu un corp unibody din metal, ce este echipat cu un senzor de amprenta si dispune de un display IPS LCD de 5 inch HD.

Dispune de o camera principala de 13MP si de o camera de selfie de 8 megapixeli. Integreaza un procesor quad-core MediaTek 1,25GHz, un accelerator grafic Mali T720, 2/3GB RAM si 16GB memorie interna ce poate fi extinsa printr-un micro SD Card de pana la 128GB in regim Single SIM.

Terminalul ruleaza Android 7.0, Nougat, asigurand o experienta multitasking imbunatatita, in comparatie cu versiunile anterioare ale sistemului de operare. Vine cu conectivitate 4G TDD si FDD, facandu-l compatibil cu 4G-ul celor de la Digi Mobil.

Smartphone-ul X4 Soul mini este disponibil pe baza de precomanda pe site-ul allview.ro, la pretul 749 lei (versiunea 2GB RAM) si 799 lei (versiunea 3GB RAM), iar livrarile vor incepe din 3 mai, respectiv 9 mai.

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Share si cu un LIKE la pagina de Facebook pentru a afla mai multe noutati.