Allview X4 Xtreme este cel mai nou flagship al companiei brasovene Visual Fan. Terminalul se remarca prin sistemul dual de camere foto, prin camera de selfie de 20MP si prin acumulatorul care ofera o autonomie mare.

X4 Xtreme vine cu corp unibody din metal si dispune de un display de 6 inch FULL HD. Dispune de o baterie de 4.550 mAh, ce asigura peste 1500 de minute de convorbire sau pana la 379 de ore in stand-by.

Vine cu o camera de selfie de 20MP, echipata cu 5 lentile si ce are o diafragma f/2.0. Tehnologia PureCel Plus aduce sensibilitate sporita si zgomot scazut in imagine, capturand de pana la 4 ori mai multa lumina decat in mod obisnuit. Cu ajutorul tehnologiei de recunoastere faciala si a algoritmilor Bokeh avansati, camera frontala poate blura fundalul portretelor pentru a evidentia personajul principal, oferind un efect asemanator camerelor DSLR.

In ceea ce priveste sistemul dual de camere foto, acesta este alcatuit dintr-un senzor de 13MP + un senzor de 5MP. Sub capota, X4 Xtreme are un procesor MediaTek Helio P25 de tip octa-core, 4GB memorie RAM si 64GB memorie interna, ce poate fi extinsa printr-un micro-SD Card de pana la 256GB.

X4 Xtreme este disponibil de astazi, pe baza de precomanda pe site-ul allview.ro la pretul de 1.899 lei, iar livrarile vor incepe din 11 iulie.