Stiri

Ambalajul procesorului Intel Core i9-13900K Raptor Lake a ajuns pe internet

Ambalajul următoarei generații de procesoare Intel Core i9-13900K Raptor Lake a fost dezvăluit și este mult mai subțire decât designul anterior. Procesoarele Intel Raptor Lake vor fi prezentate oficial săptămâna viitoare.

Scurgerea recentă a fost postată de către HXL, un leaker de pe Twitter, care a localizat imaginea într-un grup privat WeChat. Noua cutie a procesorului Intel Raptor Lake Core i9-13900K oferă un design mai subțire și modifică culoarea plăcuței de plastic din auriu într-o nouă variantă de culoare argintie.

În ultimii doi ani, Intel a utilizat designuri de tip premium pentru cutiile de procesoare din seria K. Metoda anterioară, văzută ultima dată în august, a fost întreruptă pentru a face loc celui mai nou design de cutie. Ultima cutie a fost, de asemenea, cea de-a treia versiune a procesoarelor din seria K a companiei.

Noul design subțire al cutiei va permite Intel să livreze o cantitate mai mare de procesoare către comercianții cu amănuntul și distribuitori, permițând un ușor avantaj față de AMD și designul mai mare al cutiilor sale pentru procesoarele AMD Ryzen din seria 7000.

Data oficială a lansării procesoarelor Intel 13th Gen Core este stabilită pentru 27 septembrie, adică în aceeași zi cu evenimentul Innovation al companiei. Disponibilitatea noii serii de procesoare va fi apoi disponibilă începând cu luna octombrie.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: