ANCOM - internet, telefonie, televiziune, portare, telefon, roaming

Incapand de astazi, ANCOM a pus la dispozitie tututor utilizatorilor retelelor mobile un intrument prin care sa poata vedea acoperirea 2G/3G/4G pe care o are Vodafone, Orange, Telekom si DigiMobil.

Site-ul pe care puteti sa vedeti acoperirea retelelor mobile se numeste aisemnal.ro si judecand dupa harta, cea mai buna acoperire a suprafetei Romaniei o are operatorul Orange.

Declaratie oficiala:

Harta ANCOM este o premieră la nivel mondial fiind realizată exclusiv pe baza măsurătorilor din teren şi nu o hartă simulată. Ea reflectă acoperirea cu semnal mobil pentru toate tehnologiile disponibile pe piaţa din România la momentul efectuării măsurătorilor (2G/3G/4G) pentru toţi operatorii mobili activi. Ne dorim ca acest instrument să devină unul de referinţă pentru utilizatori, ghidându-i pe aceştia în alegerea celei mai potrivite oferte de telefonie şi internet, luând în calcul şi acoperirea cu servicii de voce şi date de care vor beneficia în urma încheierii unui contract”, a declarat Sorin Grindeanu, preşedintele ANCOM