AndroidSoftwareTehnologie

Android 7 Nougat ar putea fi lansat pe 22 august

Luna trecută aflam de la Evan Blass faptul că Android 7.0 Nougat ar putea fi lansat la sfârșitul lunii august. Astăzi avem confirmarea si din partea companiei de telecom din Canada, Telus, care a anunțat o listă cu actualizările lunii august. Astfel aflam faptul că LG Nexus 5X si Huawei Nexus 6P ar primi actualizarea la cea mai noua iteratie a Android-ului începând de luni, 22 august.

Device-urile care vor primi actualizare la Android 7.0 Nougat vor fi:Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus Player si Pixel C. Din pacate, LG Nexus 5(2013) va ramane blocat la versiunea Android 6.0.1 Marshmallow 🙁

Odata cu lansarea oficiala a Android 7.0 Nougat, este de asteptat ca Google sa lanseze doua noi smartphone impreuna cu HTC: Marlin si Sailfish. Sailfish ar avea un display de 5 inch FULL HD si o baterie de 2.770mAh, iar Marlin un display 5.5 inch QHD si o baterie de 3.450 mAh. Sub capota noile telefoane ar integra un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 si 4GB RAM. Camera principala ar fi de 12MP, iar cea secundara de 8MP.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: