Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lifestyle

Aplicatia mobila Dolce Sport – acces live la emisiuni si competitii sportive de pe orice dispozitiv

Dolce Sport lansează aplicaţia integrată Dolce Sport, dedicată fanilor sportului, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a urmări live, de pe orice dispozitiv, competiţiile transmise de Dolce Sport TV şi toate ştirile importante din sport. Totodată, este singura aplicaţie pentru televizoarele smart Samsung dezvoltată de un canal TV sportiv. În fiecare zi, livestreaming-ul acoperă 96 de ore de sport de calitate din peste 30 de competiții sportive locale şi internaţionale, transmise pe patru canale TV.

Aplicaţia Dolce Sport livrează o serie de funcţionalități esențiale unei experiențe pozitive de vizionare, cum ar fi Arhiva, care permite utilizatorilor să revadă momentele cheie preferate dintr-o competiţie sau emisiune în orice moment doresc, sau setarea de Notificări de calendar pentru evenimentele din programele celor 4 canale Dolce Sport, sau notificări legate de echipa sau sportivii preferaţi, urmând să fie anunţaţi când joacă aceştia, astfel încât să nu rateze niciun eveniment important.

Dezvoltată într-un timp record (mai puțin de 3 luni), aplicația Dolce Sport a fost realizată pentru un număr cât mai mare de dispozitive și sisteme de operare, oferind astfel acces la conținutul canalului Dolce Sport pentru 92% din tipurile de dispozitive de pe piață. Mai mult, prin intermediul unei structuri complexe de servere și platforme de video delivery, aplicația este proiectată să susțină accesul simultan pentru peste 80.000 de fani ai sporturilor. În plus, aplicația adaptează automat calitatea transmisiei la viteza conexiunii utilizate, pentru o experiență de vizionare fără cusur.

După cum știți, Dolce Sport este singura televiziune care transmite toate cele 51 de meciuri de la Campionatul European din Franța. Aplicația Dolce Sport aduce sportul în buzunar, în rucsac sau în mașină, pe dispozitive mobile indiferent de sistemul de operare. Fotbalul, însă, se trăiește la intensitate maximă în special pe ecrane mari, iar Smart TV-urile câștigă din ce în ce mai mult teren. De aceea, am considerat  important să construim o aplicație care să aducă Dolce Sport și pe ecranele ale smart TV-urilor Samsung inteligente, dar și la purtător, pentru cei aflați în mișcare. Asigurăm astfel acces tuturor suporterilor la cele mai titrate competiții ale momentului”,  spune Alina Cazacu, Manager E-Activities Non-Core Business Telekom Romania.

Aplicaţia se poate descărca gratuit şi este disponibilă pe toate sistemele de operare pentru dispozitive mobile (iOS, Android şi Windows Mobile), pe smart TV-urile Samsung, dar şi pe desktop sau laptop, accesând Live.DolceSport.ro. Pentru acces la livestreaming-ul video al competiţiilor difuzate de Dolce Sport TV, utilizatorii au la dispoziție abonamente lunare de 6 euro/ lună + TVA – iar în primele luni preţul promoțional este de 5 euro/ lună + TVA. Cei interesați pot achita online (direct prin aplicație, plată lunară recurentă), prin SMS sau voucher.

Cu Dolce Sport, utilizatorii pot urmări LIVE și în exclusivitate cele mai tari competiții sportive ale momentului: fotbal (toate cele 51 meciuri de la Euro 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Premiere League, La Liga, Bundesliga, FA Cup), tenis (ATP 500, Cupa Davis, FED Cup), handbal (cele mai importante competiţii internaţionale), Formula 1, NBA, NFL, rugby, volei şi altele.

Aplicația poate fi descărcată și instalată de la link-urile următoare:

(Android) |  (iOS) | (Windows Mobile).

De asemenea, aplicația poate fi accesată folosind link-ul: http://live.dolce-sport.ro/

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: