Lifestyle

Pizza Hut inventează “scrollnița”, gadget-ul care păstrează pizza caldă atunci când dai scroll

Pizza Hut lansează, în premieră, scrollnița, un dispozitiv inovator ce are rolul de a menține pizza caldă, prin energia acumulată din mișcarea de scroll pe un ecran tactil. Astfel, brandul continuă misiunea „de-telefonizării meselor” și încurajează clienții să renunțe la obișnuitul scroll pe mobil, iar în locul lui să “dea scroll cu folos”, în timp ce întrețin conversațiile cu prietenii.

Scrollnița este formată din două componente: plita, pe care se va așeza pizza și dispozitivul de scrollat, cu ecran tactil și un sistem electronic încorporat, ce permite plitei să se încălzească pe măsură ce utilizatorul scrollează. Prin repetarea mișcării,  plita se poate încălzi până la o temperatură de peste 50 de grade Celsius. Modul de funcționare al scrollniței este descris detaliat în videoclipul de prezentare.

“Mâncarea a devenit prea funcțională, uităm tot mai mult să ne bucurăm de simplitatea meselor în oraș. Iar dependența de mobil este una din cauze. Scrollnița este o invenție care tratează cu umor această dependență de mobil – poți da în continuare scroll cât ești la masă, dar nu pentru a verifica noutățile pe telefon, ci pentru a-ți menține pizza caldă, în timp ce te bucuri de conversație și de momentele cu prietenii”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Prototipul scrollniței este disponibil în restaurantul Pizza Hut Dorobanți din București, iar cei care acceptă provocarea Pizza Hut îl pot comanda la masă, alături de pizza.

Pentru a susține misiunea de-telefonizării meselor, Pizza Hut a marcat în restaurante „zona dependenților de smartphone” și zona celor „independenți” și a adresat clienților diverse provocări pentru a-i încuraja să lase deoparte telefonul mobil, în timp ce savurează o masă delicioasă.

Odată cu această campanie, Pizza Hut a introdus în meniu blatul Cheese&Pepperoni, o rețetă originală, cu marginea umplută cu brânză și salam pepperoni. Blatul este disponibil atât în restaurante, cât și la livrare, la Pizza Hut Delivery, până pe 9 iunie 2016.

Pentru mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut, urmăriți pagina de Facebook a Pizza Hut România si www.pizzahut.ro.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: