Device-uriTehnologieTelefoane

Samsung Galaxy S7 Active a fost lansat oficial

Samsung a lansat ieri in exclusivitate pentru firma de telecom AT&T smartphone-ul Samsung Galaxy S7 Active. S7 Active este o varianta mai rezistenta la socuri si mai butucanoasa a celebrului Galaxy S7.

S7 Active vine cu un display Super Amoled, ce are rezolutie QHD si o densitate a pixelilor de 576ppi. In interior poate fi gasit un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820. RAM-ul este de 4GB, iar memoria interna este de 32/64GB si poate fi extinsa printr-un micro SD Card de pana la 256GB.

Pentru camera principala, Samsung a folosit un senzor de 12 megapixeli. Acest senzor este pozitionat in spatele unei lentile ce are o deschidere f/1.7, care permite sa intre mai multa lumina in timpul unei fotografii. Camera de selfie este de 5MP. De asemenea, si aceasta are o deschidere f/1.7.

In ceea ce priveste conectivitatea, telefonul vine cu USB 2.0, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), MIMO, Bluetooth v 4.2 LE, ANT+, USB 2.0 si NFC. Bateria este una impresionanta de 4.000 mAh, iar sistemul de operare este Android 6.0.1 Marshmallow.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: