Youtube Romania
EXTRA DISCOUNT de 3% la toate produsele cumparate de pe Quickmobile.ro folosind codul de reducere QUICK270

Aplicatia YouTube Kids este disponibila oficial in Romania, o platformă ce reunește video-uri potrivite pentru copii, iar adulților le oferă instrumente simple prin care să selecteze canalele disponibile și să limiteze timpul de vizionare pentru cei mici.

Copiii găsesc pe YouTube Kids toate video-urile preferate, de la desene animate și cântecele pentru copii la conținut educațional și răspunsurile la întrebările pe care și le pun despre natură, știință și lumea care ne înconjoară.

Cele mai importante caracteristici ale aplicației YouTube Kids:

  • Conținut dedicat familiei: Aplicația este creată special pentru familie. YouTube Kids oferă un mediu dedicat familiei, unde copii pot să dea frâu curiozității și imaginației, folosind canale și playlist-uri organizate pe 4 categorii: emisiuni, muzică, învățare, explorează.
  • Selecții ale partenerilor: Copiii pot explora numeroase canale selectate, pe numeroase teme, de la artă și lucru manual la muzică, sport, învățare și multe altele. Părinții pot alege cu ușurință la care dintre aceste selecții și teme să aibă acces copiii lor.
  • Ușurință în utilizare: YouTube Kids are imagini mari, design colorat și butoane vizibile ușor, ca să le fie mai ușor celor mici să o utilizeze. Când părinții deschid pentru prima dată aplicația află cum YouTube Kids filtrează și recomandă conținut.
  • Conținut aprobat de părinți: Aplicația YouTube Kids cuprinde o serie de instrumente care să-i ajute pe părinți să administreze experiența celor mici. Modul „Conținut aprobat” permite părinților să selecteze video-urile și canalele care să fie disponibile copiilor. De asemenea, este foarte ușor pentru părinți să aleagă manual ce video-uri și canale să excludă. Părinții pot alege dacă permit sau copiilor să realizeze căutări în aplicație.
  • Timpul de vizionare: Aplicația are integrat un temporizator, astfel încât părinții pot limita timpul de vizionare al copiilor în aplicație. De exemplu, pot stabili ca o sesiune de vizionare să nu depășească 30 de minute. Aplicația îî va spune copilului când sesiunea s-a terminat.

Aplicația YouTube Kids este disponibilă pentru Android și iOS și poate fi descărcată de la următoarele adrese: Google Play / iOS