Apple HomePod - Pret Romania si Disponibilitate

Apple HomePod este prima boxa a gigantului din Cupertino, ce rivalizeaza cu Google Home si Amazon Echo, si ce integreaza asistentul personal cu inteligenta artificiala Siri.

Pret si Disponibilitate Apple HomePod in Romania

Asistentul personal, ce poate fi accesat prin comenzi vocale poate fi gasit in Romania, in oferta retailer-ului Quickbmoile.ro la un pret de de 1.999 LEI(link achizitie).

Detalii

Boxa inteligenta HomePod, ce integreaza asistentul cu inteligenta artificiala Siri, se conecteaza rapid cu orice device Apple avand integrat cipul W1. Integreaza si cipul A8 pentru a fi cat mai rapida si peformanta si este dotata cu sase microfoane, astfel ca poate sa te auda din orice colt al camerei, chiar si in timpul redarii audio.

Declansat prin comanda “Hey Siri”, asistentul iti invata pe parcurs obiceiurile tale muzicale si furnizeaza tot felul de informatii importante precum prognoza meteo, stirile si tot felul de informatii de care ai nevoie.  De asemenea, boxa HomePod poate fi folosita pentru a trimite mesaje sau pentru a realiza apeluri telefonice. Controlul asupra boxei poate fi realizat fie prin comenzi vocale, fie prin intermediul suprafetei cu touchscreen din partea superioara a boxei.

Review Apple HomePod realizat de Marques Brownlee: