Google Home - Pret Romania, Disponibilitate, Functionalitati
Google Home - Pret Romania, Disponibilitate, Functionalitati

Pe data de 4 octombrie, alaturi de telefoanele Pixel si Pixel XL, Google a lansat oficial si asistentul personal Google Home. Dupa aproximativ 4 luni, gadget-ul este disponibil in Romania.

Pret si Disponibilitate Google Home in Romania

Asistentul personal, ce poate fi accesat prin comenzi vocale poate fi gasit in Romania, in oferta retailer-ului eMAG.ro la pretul de 799 LEI(link).

Detalii

Boxa are un design minimalist, este disponibila in varianta de culoare alb, are dimensiuni reduse si se potriveste in orice decor. Pentru instalare, trebuie doar sa conectezi boxa la priza si sa o conectezi la smartphone-ul tau prin intermediul aplicatiei Google Home. Apoi, prin intermediul comenzilor vocale te poti bucura de muzica preferata, precum si de un asistent personal performant. Google Home utilizeaza cel mai mare motor de cautare pentru a raspunde prompt la orice comanda de a ta.

De asemenea, Google Home poate fi utilizat si pentru a controla diverse gadget-uri din casa ta, aceasta fiind compatibila cu Chromecast, Nest si Philips Hue. Astfel, poti controla cu ajutorul comenzilor vocale continutul de pe tv sau ajustarea luminozitatii. Boxa ofera o calitatea audio de exceptie, cu bas puternic, iar volumul poate fi setat prin intermediul touch pad-ului din partea superioara a boxei. Atunci cand rostesti comanda “Ok, Google”, muzica va fi intrerupta pentru ca tu sa poti intreba ceea ce doresti. Cu permisiunea ta, asistentul Google Home va invata lucruri despre tine si se va adapta pentru a personaliza experienta. Astfel, poate seta alarme, notificari, sau poate sa te ajute sa realizezi lista de cumparaturi.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Boxa wireless
Nr. cai boxe frontale 1
Redare format AAC MP3 WAV FLAC
Conectivitate Wi-Fi
Compatibilitate: iOS si Android
Dimensiuni unitate principala(W x H x D) 96.4 x 142.8 mm
Altele HandsFree

 

Un review al asistentului persoanel Google Home poate fi vazut mai jos: