Device-uriTehnologieTelefoane

ASUS Zenfone AR – smartphone Tango cu 8GB RAM

Alaturi de Zenfone 3 Zoom, ASUS a lansat si smartphone-ul Zenfone AR. Este al doilea smartphone al proiectului Google Tango, ce le permite utilizatorilor obisnuiti, cat si dezvoltatorilor sa experimenteze realitatea augmentata.

Zenfone AR vine cu un display Super Amoled de 5.7 inch, ce are o rezolutie de 1440 x 2560 pixeli. Sub capota noul terminal ASUS, integreaza un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, 6/8GB RAM LPDDR4 si 64/128/256GB memorie interna, ce poate fi extinsa printr-un micro SD Card de pana la 2TB.

Pentru camera principala s-a folosit un senzor Sony IMX318 de 23MP cu deschidere f/2.0, ce este capabil de filmare 4K si ce vine cu stabilizare optica si stabilizare electronica. De asemenea, pentru langa camera principala a telefonului s-a mai integrat o camera de urmarire a miscarii, precum si o camera pentru perceptia adancimii si a zonei.

Telefonul este compatibil si cu platforma DayDream VR, va rula Android 7.0 Nougat si va disponibil din al doilea trimestru al acestui an.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: